3 x Webinars in April/May

Efter att ha träffat över hundra bolag de senaste månaderna har vi insett att det finns en stor efterfrågan på hur man ska jobba bättre med befintliga kunder. Inte i teorin utan i praktiken.

Det flesta känner till nyckeltalen inom subscription / SaaS och har läst om de olika modellerna som “tripple, tripple, double, double, double” eller ”the rule of 40”.

De flesta ”vet” med andra ord att man måste öka insatserna betydligt i arbetet med befintliga kunder. För vissa handlar det om att säkerställa fortsatt tillväxt. För andra handlar det om ren överlevnad. Oavsett vad så kommer man direkt öka värdet på sitt bolag!

Men vetskapen om detta spelar det ingen roll om man inte lyckas med genomförandet. Hur ska vi sätta upp Customer Success? Vad ska vi göra? Vad ska vi mäta? Vad är rätt aktiviteter? Hur vet vi att det funkar? Och när kommer det ger resultat?

För att hjälpa till med detta har vi en serie med webinars som vi kallar Customer Success Operations. Det är tre olika webinars med olika inriktning och syfte.

 • 1
  Onboarding som ger resultat
  Sätt kunden på en rak kurs mot bättre användning, större nöjdhet och merförsäljning
 • 2
  Så löser du churn
  Vad som orsakar churn och hur man ska göra för att, på rätt sätt, fixa churn
 • 3
  Tillväxt på befintliga kunder
  Rätt implementerad är Customer Success och merförsäljning samma sak.

Gemensamt är att vi i varje del kommer gå igenom konkreta exempel och verktyg för att få att lyckas med Customer Success i det dagliga arbetet.

Anmäl er för de olika tillfällena nedan: