Customer Success-driven merförsäljning

I de flesta fall är den initiala affären endast en liten del av potentialen på kunden. Att bara överföra ”sälj” från nykundsförsäljning till befintliga kunder orsakar en rad problem. I det här frukostseminariet kommer vi fokusera på hur skapar man rätt förutsättningar för att växa på befintliga kunder. Vi kommer gå igenom en ny typ av säljprocess med nya nyckeltal anpassad för dynamiken hos befintliga kunder. Rätt implementerad är Customer Success och merförsäljning samma sak.

Seminariet har ett fokus på hur man jobbar med merförsäljning på befintliga kunder i praktiken och vi kommer ge många konkreta exempel på företag har lyckats inom området.

Agenda:

 • 1
  De vanligaste hindren för att växa på befintliga kunder – och hur man överkommer dessa
 • 2
  Customer Success-driven säljprocess
 • 3
  Optimera teamet – vem gör vad
 • 4
  Low touch och high touch i bearbetningen
 • 5
  Nyckeltal och målsättning
Gäst

Gäst är Andreas Fridell, vice VD IST, tidigare Chief Commercial Officer på Fortnox. Andreas var operativt ansvarig för sälj- och marknadsorganisationen på Fortnox under fler år av mycket stark tillväxt. Från 2014 till 2017 tredubblades omsättningen från 100mSEK till över 300mSEK.

För vem?

Det här seminariet är för dig som är chef eller jobbar med befintliga kunder inom SaaS eller liknande abonnemangsmodell. Det är fokus på företag som jobbar business-to-business och täcker både de med stora mängder kunder och mindre avtalsvärden, samt de med färre kunder och större avtalsvärden.

Se webinar on-demand